top of page

IEDER SEIZOEN WEER HÉT ADRES VOOR HET LEKKERSTE SNOEPGOED EN ZALIGE ZOETERNIJEN!

Seizoenen

LEKKER EN VERS VOOR ELK SEIZOEN

In het eigen atelier van Banketbakkerij Van Kerkhove creëren we maatwerk voor elke gelegenheid. U kan er ook terecht voor een fototaart, dessertbord of dessertbuffet naar keuze en volgens thema.

LEKKERS VOOR ELKE GELEGENHEID

divider

Voor een bepaald seizoen, een feestdag zoals Kerst of Nieuwjaar, of een andere gelegenheid zoals een verjaardag, kinderfeestje, pensioenviering, jubileum of bedrijfsfeest … alles is mogelijk!

Ook natuurlijk voor feesten zoals communies (bv. een klassiek ijslam in een smaak naar keuze vanaf 10 pers. of een speciale taart met foto van de communicant)..

taart verjaardag
bruidstaart

BRUIDSTAARTEN

divider

De meest bekende taarten zijn natuurlijk de bruidstaarten. U kunt bij banketbakkerij Van Kerkhove terecht voor de traditionele taart (met foto of pièce montée) of een dessertbuffet. Alles kan gepersonaliseerd en op maat gemaakt worden, passend bij de kleur van het kleed, de bloemen, het feestthema, ook volledig naar eigen ontwerp.

VOOR EEN VERZORGD DESSERTBUFFET OF EEN GEPERSONALISEERDE BRUIDSTAART,BESPREEK AL UW WENSEN MET BANKETBAKKER FILIP VAN KERKHOVE !

bottom of page