top of page

ELKE DAG OVENVERS EN EIGENHANDIG VOOR U GEMAAKT, ONS BROOD EN ANDERE BAKKERSLEKKERNIJEN

Assortiment

HET BESTE BAKKERSASSORTIMENT IN DE OMGEVING

Banketbakkerij Van Kerkhove (Dendermonde, Oost-Vlaanderen) biedt een ongekend groot gamma aan lekker verse producten, volledig zelf gemaakt en recht uit de oven. Ons assortiment:

BROOD & BROODJES

divider

Brood is al eeuwenlang ongetwijfeld één van de mooiste, lekkerste en wonderbaarlijkste producten. Het zorgt voor heel wat van onze dagelijkse voedingsstoffen. Bakkerij Van Kerkhove verwent u met een uitgebreid assortiment lekkere broodjes, broden en varianten.

assortiment brood
assortiment koffiekoeken

KOFFIEKOEKEN

divider

Meer dan 25 ambachtelijke soorten in het weekend (in de week een beperkter aanbod) en minikoffiekoeken verkrijgbaar voor bv. recepties, babyborrels of (zaken)lunches

PATISSERIE

divider

Allerlei patisserie, van chocoladebiscuit met duo van chocolademousse of Bretoens zanddeeg met crème anglaise en verse frambozen tot Danielletaart, appeltaart of diverse crème-au-beurretaarten ... keuze genoeg uit meer dan 20 soorten gebakjes (in het weekend zelfs 30 soorten)! Groot assortiment minigebakjes en profiteroles op bestelling.

Ook kindertaarten of taarten voor elke gelegenheid te verkrijgen, geheel volgens uw wensen en/of ontwerp. Voor meer inlichtingen bel ons of kom naar de winkel!

assortiment taarten
assortiment ijs

IJS

divider

Artisanaal bereid ijs. IJstaarten op bestelling verkrijgbaar met als basis vanille-ijs en een tweede smaak naar keuze. In de winkel steeds ruime keuze aan ijsgebakjes, sorbets en ijs in verschillende smaken. Nieuw: vanille-ijs voor diabetici!

VOOR BIJ DE KOFFIE

divider

De petits fours van Banketbakkerij Van Kerkhove zijn welbefaamd!
Groot assortiment aan dessertkoekjes, alsook tartine russe, pain à la Grecque, florentijners, Parijse macarons, ... Huisbereide confituren, speculaas, choco, peperkoek.

assortiment gebak
assortiment pralines

PRALINES & TRUFFELS

divider

Wij bieden ook een ruime keuze van pralines, truffels, orangettes, mellowcakes, studentenhaver... Ja, zelfs chocolaatjes in de vorm van het Ros Beiaard en de heemskinderen. Alles wordt vervaardigd in ons eigen atelier.

KIDS CORNER

divider

Ook de allerkleinsten lekkerbekken worden bij Van Kerkhove niet vergeten.

 

Van wafeltjes, kleine botercakes, cupcakes, snoeptaarten voor traktaties in de klas tot prachtige creaties van kindertaarten. Filip Van Kerckhove maakt kindertaarten voor elke gelegenheid geheel volgens uw wensen en/of ontwerp, Voor meer inlichtingen bel of kom naar de winkel!

lekkernijen kids corner

ALLE PATISSERIEPRODUCTEN ZIJN DAGVERS EN ARTISANAAL BEREID IN HET ATELIER VAN BANKETBAKKERIJ VAN KERKHOVE, DUS KOM LANGS EN PROEF ZELF!

bottom of page